Κερκυρα
Home > Κερκυρα

Το Primavera Hotel 

Το ξενοδοχείο Primavera Hotel Corfu βρίσκεται μόλις 8 km από το λιμάνι και 9 km από το αεροδρόμιο στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο βόρειο συγκρότημα της Κέρκυρας, όπου βρίσκονται οι καλύτερες παραλίες και γραφικά τουριστικά χωριά.

Γύρω από το ξενοδοχείο Primavera Ηotel υπάρχουν Εστιατόρια, Super Market, βενζινάδικο..

Παραλίες

Με 5 λεπτά περπάτημα ή με 1 λεπτά οδήγηση, μπορείτε να φτάσετε, για να απολαύσετε το μπάνιο σας, στην παραλία της Δασιάς η οποία είναι μία από τις ομορφότερες και μεγαλύτερες παραλίες της Κέρκυρας. Επίσης χρειάζονται μόλις 15 λεπτά οδήγηση για να επισκεφτείτε τις όμορφες παραλίες Μπαρμπάτι, Νισάκι..

Η πόλη της Κέρκυρας

Η πόλη της Κέρκυρας βρίσκεται στο κέντρο της ανατολικής πλευράς του νησιού και θεωρείται μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας. Χωρίζεται στην παλιά και νέα πόλη και αποτελεί το διοικητικό και  εμπορικό κέντρο του νησιού.

Η παλιά πόλη είναι αυτή που συγκεντρώνει το κύριο τουριστικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για έναν εντυπωσιακό συνδυασμό από ογκώδη φρούρια, ανάκτορα, στενά σοκάκια, καμάρες και ψηλά κτίρια. Η παλαιότερη συνοικία της πόλης ονομάζεται Καμπίελλο και χαρακτηρίζεται από τα πολύ στενά σοκάκια. Κομβικό σημείο της παλιάς πόλης είναι η πλατεία Σπιανάδα που θεωρείται η μεγαλύτερη  πλατεία στον ελλαδικό χώρο και βρίσκεται απέναντι από το παλαιό φρούριο.

Κερκυραϊκή κουζίνα

Στην Κέρκυρα, θα πρέπει να δοκιμάσετε την παραδοσιακή κερκυραϊκή Παστιτσάδα, το Σοφρίτο, το Μπουρδέτο, τα Μαντολάτα και τα Κουμκουάτ, όπως και το παραδοσιακό αναψυκτικό την Τζιτζιμπίρα.

Δεν θα παραλείψετε το Κερκυραϊκό αλλαντικό Νούμπουλο.

Photo Gallery